Toate panzele sus!

Urmatorul port? O alta zi fericita.

Ultimii ani au trecut cu o viteza uluitoare si rezultatul amintirilor este egal proportional cu zambetul meu larg. Si spun de ultimii ani pentru ca este ceva timp de cand zambesc sincer, de cand in fiecare zi reusesc sa ma bucur de micile placeri ale vietii si in ultima vreme incep sa zambesc din cauza oamenilor. Intalnesc oameni frumosi sau vechi prieteni ce nu s-au schimbat sau daca au facut lucrul asta macar s-a intamplat in bine. Daca unii  s-au transformat in niste mici iubitori de comercial si au devenit stersi ca orice alt personaj televizat prin demonstratii de fashion sau barfe nefondate disparand din viata mea asa cum au si aparut…fara nici un motiv, se pare ca sunt altii care au venit pentru a-mi infrumuseta viata.

Am ajuns sa cred ca fericirea consta in a refuza orice fel de  gauri  negre gata sa absoarba orice urma de afectiune si recunostinta, fara a da vreodata ceva inapoi sau dand foarte putin si aici ma refer la orice fel de relatie. Tin sa precizez ca dependenta afectiva nu este o condamnare pe viata  ci  vine dintr-o programare gresita.  Surpriza e ca poate fi deprogramata!

In urma cu ceva timp refuzam cu sfintenie sa cunosc noi oameni iar  acum o fac indiferent de costuri. Oamenii rai sau buni, comici sau nu, vorbareti sau tacuti sunt unici si spun asta ca am reusit sa iau din fiecare cate ceva de  care sa imi placa si sa ii ascult in continuare.  Suntem diferiti… si chiar si cand suntem rautaciosi sau imbufnati putem fi si comici iar la finalul zilei nu pot spune decat ca sunt multumita de oamenii care i-am lasat sa intre incet si sigur in viata mea si care atunci cand am o zi intunecata, un simplu gand spre ei ma face sa rad.

Ma bucur ca alaturi de mine, sunteti voi!

777995fb0e5981269ecd0fa9c3137218

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s